De verbindende factor.

TALENTEN EN ORGANISATIES SAMENBRENGEN

IS AUTONOMIE IN JE WERK BELANGRIJK?

IS SAMENWERKEN MET PROFESSIONALS ESSENTIEEL VOOR JE WERKPLEZIER?
EN ALS KERS OP DE TAART UITDAGENDE VRAAGSTUKKEN EN OPDRACHTEN?

Als je nieuwsgierig bent geworden, lees hoe je bij Go Ahead Connect
op alle 3 aspecten jezelf kunt zijn en worden als professional.

Netwerkorganisatie

Als netwerkorganisatie wil Go Ahead Connect een platform bieden voor zelfstandig professionals. Of je nu bijna of net afgestudeerd zelfstandig professional bent, je vast contract opzegt en de overstap maakt naar zelfstandig ondernemerschap of al een tijd zelfstandig professional bent: Go Ahead Connect biedt ruimte voor talenten die verantwoordelijkheid dragen voor de eigen onderneming èn tegelijk samen willen werken met andere professionals. In de wetenschap dat er geen ik is zonder jij, dat je onlosmakelijk aan elkaar verbonden met om mooie oplossingen te bouwen, jezelf te ontwikkelen, een boterham te verdienen.

De klant pitcht

Go Ahead Connect biedt oplossingsrichtingen aan op ICT vraagstukken. De werkwijze die zij daarbij hanteert, wijkt af van het gangbare “u roept, wij draaien”. Een eerste verkennend gesprek met een (nieuwe) klant is een kennismaking met het bedrijf, wat doet de klant, wat speelt er. Er komen vraagstukken aan bod. Is er een klik en wil de klant een vraagstuk aanpakken, dan vraagt Go Ahead Connect de klant het betreffende vraagstuk te pitchen in een vervolgafspraak. Hierbij zitten de partijen aan tafel die betrokken zijn bij het vraagstuk en het oplossen ervan, zodat er een gezamenlijk een match gemaakt kan worden tussen vraagstuk en een of meerdere oplossingsrichtingen.

Nieuwe technologieën

Go Ahead Connect werkt met technologieën die nog niet embedded zijn in het huidige curriculum. De ontwikkeling, beschikbaarheid en adoptie van deze technologieën zijn niet te stoppen. Tevens raken deze technologieën andere en reeds beschikbare technologieën. Ook hier werkt Go Ahead Connect mee, waardoor er een brede kennisopbouw ontstaat en hybride oplossingen mogelijk worden. Je ontwikkelt je procesmatig denken en samen kunnen we ook tot nieuwe oplossingsrichtingen komen.

WHY?

Wij geloven dat de wereld klaar is voor een nieuwe manier van werken, waarin eerlijkheid, transparantie en samenwerking vanzelfsprekend zijn.

HOW?

Wij zijn een partner voor onze klanten. Wij combineren de kracht van afzonderlijke technologieën met steeds het belang van de klant voorop.

WHAT?

Go Ahead Connect realiseert op maat gemaakte softwareoplossingen en alle activiteiten die de klant ontzorgen en succes borgen.

WHO?

Als netwerkorganisatie werken we graag samen met gedreven professionals aan uitdagende projecten. Zonder klik geen sparkle.

SPREEKT DIT SAMENWERKINGSMODEL JE AAN?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Samen onderzoeken we de match tussen jouw en onze Why, What, How en Who.

CONTACT

HET TEAM

Wie kunnen wij voor u inzetten?

Ons team heeft een ongeremd vertrouwen in de organisatie en iedereen die aangesloten is bij Go Ahead Connect. Iedereen voelt dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Een omgeving waarin iedereen zich veilig voelt om te kunnen zijn wie ze zijn, te vragen om hulp, durven fouten te maken, en gevoelens te delen.
Wij zijn Go Ahead Connect.

“Het zijn niet de sterksten die overwinnen. Wel degenen die zich het beste aan veranderingen kunnen aanpassen”

Paul Hendriks
OPRICHTER
In mijn werk ben ik vaak betrokken geweest bij het begeleiden van innovatieprojecten, als adviseur meedenkend, aanjagend en ook spiegelend. Een mooie mix met verandering als een constante. Ik heb een brede interesse in processen, organisatie en cultuur in relatie tot technologische innovaties en verandering. Ik schakel graag van visievorming en analyse naar het zoeken en bepalen van concrete oplossingen en implementatie hiervan. Terugkerend thema in mijn werk is... Lees meer over Paul
Team Development
Software Evangelisten

Wij zijn gecertificeerde en ervaren Software Consultants. Onze grootste passie is het meedenken en het bouwen van web-applicaties voor klanten in C#, PhP, .Net, Phyton en No-Code cloud platformen. Vanuit het meest geschikte platform wordt de benodigde bedrijfsapplicatie opgebouwd, geconfigureerd en geïmplementeerd. Met een applicatie kunnen processen automatisch en efficiënter worden ingericht. Ons doel is om webapplicaties te ontwikkelen die mensen helpen hun werk beter en sneller te doen. Daarbij zorgt ik ervoor dat de applicatie niet alleen waarde toevoegt aan de organisatie en haar klanten, maar ook als prettig wordt ervaren door de mensen die ermee gaan werken.

Team Agile
Agile Coach - Scrum Master - Product Owner

Agile Master, gecertificeerde Agile Fluency ™ diagnostiek en spelfacilitator, en gecertificeerde Lego® Serious Play © facilitator. Ik ben een rustig en analytisch persoon die uw organisatie verder kan helpen met de transitie naar agile werken.

Met een solide achtergrond als programmeur, begrijp ik uw teams als geen andere coach.

Team Business Consultancy
STRATEGIST || INNOVATOR || COMMUNICATOR

Voor diverse organisaties zijn wij betrokken geweest bij de strategievorming rond IT. Hebben een achtergrond als proces- en organisatie adviseur en kijken vanuit dat perspectief naar de kansen en mogelijkheden van IT. Schakelen tussen de doelen en uitgangspunten van organisaties, eisen en wensen van medewerkers en de doorvertaling daarvan naar IT mogelijkheden. Dit doen wij over de 3 assen: mensen, processen en techniek. Innovatie is een rode draad in onze werkzaamheden en vaardigheden.

WERKEN MET GO AHEAD CONNECT

Cultuur is datgene wat eenieder binnen mijn bedrijf bindt. Binnen deze cultuur hebben zowel ik als mijn team daar veel plezier van. Meer lol, meer zelfverantwoordelijkheid en uiteindelijk de groei van de onderneming realiseren.

  • Wij bieden dynamiek in het werk door variatie in werkzaamheden (projecten) en planning, waarbij een beroep wordt gedaan op flexibiliteit, improvisatievermogen of organisatietalent. Door de variatie in projecten heb je automatisch een diversiteit in contacten, taken en omgeving.

  • Wij bieden een omgeving waarin tijd en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Een organisatiecultuur waarin men elkaar in zijn waarde laat.

  • Wij bieden een omgeving met aanzienlijke vrijheid om werk naar eigen inzicht in te richten. Voor de opdrachten geldt dat het resultaat voornamelijk afhankelijk is van de eigen inzet en waarin men door de hulpvraag te stellen een beroep kan doen op de inbreng of helpende hand van anderen.

  • Samen zijn wij een no-nonsense-omgeving met een resultaatgerichte en praktische instelling. Een omgeving waarin de communicatie helder verloopt en knopen doorgehakt worden. Een omgeving waarin aangepakt wordt en een “doeners”-mentaliteit heerst.

  • Een omgeving waarin men ondersteuning krijgt bij het afmaken van taken en moeilijke uitdagingen.

  • Een thuis waar enthousiastelingen die willen delen, leren en groeien om de beste versie van zichzelf te worden. Zonder enige remming vanuit hiërarchie of interne politiek.

  • Wij bieden een stevige fundering voor Maatschappelijk Sociaal Ondernemen met en tussen Collega’s, Colleges en het bedrijfsleven.

MEER OVER DE OPRICHTER – PAUL HENDRIKS

Terugkerend thema in mijn werk is verbetering van samenwerking en communicatie en het effectief delen en vinden van informatie.  Mijn lijn daarbij is: expliciet maken van én aansluiten op de business wensen, visualisatie van nieuwe mogelijkheden. Praktisch beproeven van kansrijke scenario’s die kunnen bijdragen aan de doelstellingen van een organisatie en rekening houden met de rol en het perspectief van de medewerker.

Het gaat daarbij steeds om analyse, ontwerp en implementatie van nieuwe concepten. Dat doe ik vanuit verschillende rollen in organisaties. Met succes heb ik vele opdrachten afgerond als strategisch adviseur en programmamanager in allerlei marktsegmenten.

SPECIALITEITEN

Teamleiderschap, Applicatieontwikkeling, No-Code / Low Code applicatie-ontwikkeling, AI in de breedste zin van het woord, bedrijfsadvisering, proof of concepts, commerciële modellen, customer journey, Agile / Scrum.

“Paul is vooral een enthousiaste netwerker, die als hij interessante mogelijkheden ziet tot het gaatje gaat om een goede combinatie van mensen tot stand te brengen. Want uiteindelijk is ook innovatie vooral mensenwerk.”

– Frans Coenders / Senior Business Consultant at KPN Consulting

“Paul is always very open minded for new ideas and out-of -the box solutions. Knowing Paul for many years now, I can guarantee he’s a loyal and trustworthy business partner whom’s concern allways will be to let his businesspartner’s interest prevail.”

– Herman Bolk / Ervaren ICT adviseur

“He is able to translate high tech solutions in commercial propositions with good consultative skills. He is able to combine technical consultancy and knowledge with sales skills. I would recommend Paul for his professional skills and on top of that he is a very nice and honest person to work with.”

– Dimmen Wesdijk / Eigenaar van Helder Telecom

“Paul is een resultaatgedreven mensenmens. Met tact en enthousiasme weet hij mogelijkheden te creeren en te realiseren.”

– Michiel Croon / Business Consultant

“Paul is a real professional and pleasant to work with. He has a huge amount of knowledge in business, technique and most of all in total solutions.”

– Jannes Bosma / Sales Consultant Security

“Paul is a driven and enthousiastic professional with a pragmatic view on matters and a mentality of getting the job done. He’s also a very loyal guy and fun to work with.”

– Ferran van den Berg / Director of Sales and Business Development bij Videns IT Services

GA JE MEE OP REIS?
Sluit je aan bij ons reisgezelschap.

IK WIL ME AANSLUITEN!